TopBar
KuvaLeft Kari Oksasen ja Mika Luukkasen luotsaama yritys on erikoistunut niin henkilö- ja pakettiautojen sekä moottoripyörien renkaiden ja vanteiden myyntiin sekä niiden asennuksiin ja korjauksiin kuin henkilö- ja pakettiautojen ilmastointihuoltoihin. Lisäksi Pieksämäen Pintapojat Oy pinnoittaa raskaan kaluston renkaita sekä asentaa ja myy uusia sekä takuurunkoihin tai asiakkaiden omiin runkoihin pinnoitettuja renkaita. KuvaRight
NaviLeft Yritysesittelymme Rengaspalvelumme Pinnoituspalvelut Rahoituspalvelut Ajankohtaiset asiamme Tarjouksemme Ota yhteyttä ja kysy lisää NaviRight
KeskiBar
Palvelemme Lappeenrannan ympäristössä! Soita:+358400850292
Päivystämme 24/7!
Michelin Quality Dealer
Bridgestone Partner
Yritysesittely

Kari Oksasen ja Mika Luukkasen luotsaama yritys on erikoistunut niin henkilö- ja pakettiautojen sekä moottoripyörien renkaiden ja vanteiden myyntiin sekä niiden asennuksiin ja korjauksiin kuin henkilö- ja pakettiautojen ilmastointihuoltoihin. Lisäksi Pieksämäen Pintapojat Oy pinnoittaa raskaan kaluston renkaita sekä asentaa ja myy uusia sekä takuurunkoihin tai asiakkaiden omiin runkoihin pinnoitettuja renkaita.

Pieksämäellä sijaitsevat n. 1000 m² nykyaikaiset toimitilat työllistävät sesongista riippuen 5-10 henkilöä ja asennuskalusto sekä pinnoitusvälineet täyttävät nykyaikaiset laatuluokitukset. Pieksämäen Pintapojat on pinnoitetuille renkaille saanut 11.1.2007 laatujärjestelmän E 109 luokituksen ja siihen johon kuuluu renkaiden testaus kerran vuodessa. Jatkuvan testauksen ansiosta yritys pystyy tuottamaan laadukkaita renkaita niin henkilö- kuin raskaan kaluston autoilijoille sekä kaksipyöräisten kuljettajille.

Asiakkaitamme ovat rengas- ja kuljetusliikkeet, vähittäisasiakkaat eripuolelta Suomea!

Pieksämäen Pintapojat on osa yhteispohjoismaista, valmistajista riippumattonta ja yksityisten rengasmyyjien omistamaa RengasCenter ketjua, joka tarjoaa ainutlaatuisen vapauden valita markkinoiden johtavien valmistajien tuottamat renkaat juuri tarpeitasi vastaavan kokoisina ja tyyppisinä. Meille on kunnia-asia saada olla osa laadukasta ketjua.

Yksi maailman suurin ja arvostetuin rengasvalmistaja Michelin on myöntänyt meille luottamuksesta kertovan rengasliikkeiden laatusertifikaatin. Se myönnetään vain ammattitaitoisesti toimiville ja esimerkillistä palvelua tarjoaville rengasliikkeille. Saamamme laatusertifikaatin myötä olemme uusineet myymälämme tiloja ja henkilökuntaamme koulutetaan vastaamaan asiakkaidemme kasvavia tarpeita.

Liikkuva palveluauto raskaan kaluston rengastöihin

Lappeenrannan ympäristössä käytössämme on nyt liikkuva palveluauto, jossa on mm. kaikki asennuskoneet mitä tarvitaan raskaan kaluston rengas-asennuksiin. Näin ollen pystymme palvelemaan mm. kuljetusliikkeitä siellä missä tarvetta on!

Lisätietoja palveluautostamme antaa
puh. 0400 850 292 / Juha Myöhänen
email. lappeenranta@kl-rengas.fi

Highslide JS Highslide JS

Tutustu rengas- ja vannepalveluihimme sekä pinnoituspalveluihimme ja ota yhteyttä kun tarvitset rengasalan palveluja!


KeskiBar
Tuotteet
KL-Rengas.fi kotisivut on suunnitellut ja toteuttanut Plopcrew Productions - Digitaalisen median tuotantostudio - www.plopcrew.net