TopBar
KuvaLeft Isokuva KuvaRight
NaviLeft Yritysesittelymme Rengaspalvelumme Pinnoituspalvelut Rahoituspalvelut Ajankohtaiset asiamme Tarjouksemme Ota yhteyttä ja kysy lisää NaviRight
KeskiBar
Palvelemme Lappeenrannan ympäristössä! Soita:+358400850292
Päivystämme 24/7!
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Rengasotsikko

Huhtikuussa 2011 liityimme yhteispohjoismaiseen, valmistajista riippumattomaan ja yksityisten rengasmyyjien omistamaan RengasCenter ketjuun. Se tarjoaa sinulle ainutlaatuisen vapauden valita markkinoiden johtavien valmistajien tuottamat renkaat juuri tarpeitasi vastaavan kokoisina ja tyyppisinä. Lisäksi saamamme Michelin Quality Dealer laatusertifikaatti kertoo sen, että palvelumme on - ja pysyy korkealaatuisena. Olemme myös vuodesta 2016 lähtien olleet valtuutettu Bridgestone Partner!

Henkilöauton renkaat
Edustamme Michelinin, Nokian, Continentalin, Nordmanin, Komoranin ja Hankookin tuotteita. Kyseiset merkit edustavat laatua, turvallisuutta, ajomukavuutta sekä taloudellisuutta rengasmaailmassa. Lisäksi meiltä löytyy myös edullisia, mutta hieman tuntemattomampia rengasmerkkejä joista varmasti löytyy käyttötarkoitukseesi hyvin sopivat renkaat. Meiltä saat myös renkaiden asennus- ja tasapainotuspalvelut.

Kaksipyöräisten ja ATV-renkaat
Moottoripyöriin, mopoihin, mönkijöihin ja muihin kaksipyöräisiin sekä pienkoneisiin kottikärryistä ruohonleikkureihin tarjoamme mm. Michelinin, Mezelerin ja Pirellin laadukkaita tuotteita.

Raskaan kaluston renkaat
Kuorma-autoilijoita palvelemme Michelinin, Bridgestonen, Yokohaman, Nokian, Hankookin ja Continentalin sekä myös muiden pienempien rengasvalmistajien tuotteilla. Lisäksi kauttamme saat myös traktorin, maansiirto- ja maatalous- ja metsäkoneiden renkaat sekä pinnoitukset.

Henkilö- ja kuorma-autojen kausisäilytys
Rengashotellimme palvelee renkaidesi kausisäilytyksen, pesun, tasapainotuksen sekä alle asennuksen parissa. Jätä renkaasi huoleksemme ja keskity olennaiseen eli autoilusta nauttimiseen!

Vannepalvelut
Vannevalikoimamme sisältää runsaasti erilaisia kevytmetalli- ja teräsvanteita henkilöautoihin ja raskaalle kalustolle. Edustamme Örumin, Kraazin, Koivusen, Special Falgarin ja Motoralin laadukkaita vanteita. Tutustu esitteisiin ja ota yhteyttä kun löydät sopivat alumiiniset vanteet autosi alle.

Erikoisvanteet 2015 Vanteesi.fi Vannemallisto Rautamo Wheel Fashion
Special Fälgar Vanneopas Vanne.fi Webshop Vannesimulaattori

Kun tarvitset laadukasta rengas- ja vannepalvelua, ota yhteyttä ja kysy lisää edustamistamme tuotteista!
KeskiBar
Tuotteet
KL-Rengas.fi kotisivut on suunnitellut ja toteuttanut Plopcrew Productions - Digitaalisen median tuotantostudio - www.plopcrew.net